EJAlbum Photography Party

20 Shkurt, 2015

EJAlbum Photography Party

“Photography Meets Fashion” – Party i EJAlbum për festat e fundvitit . Një natë e paharrueshme falë punës dhe përkushtimit të gjithë stafit të festes.
EJAlbum falenderon në mënyrë të veçantë:
Dj-Jonko, Armando dhe Arlë Dj për muzikën e mrekullueshme, Fresida Koritari dhe Ani Mbrica për përgatitjen e pjesmarrjes dhe organizimin e pritjes, Joni Peçi dhe modelet e tij për pjesën me elegante të party-t dhe eper kreativitetin e pashtershëm, Andis Rado për lighting dhe përgatitjen e skenës, Artemis Hajdini për energjinë e pashtershme dhe kudondodhjen, Ergys Zhabjaku për organizimin e shooting, Arben Tenolli dhe Far East Catering për fantazinë e çmendur në përgatitjen e aperitivit përfshire modelen e sushi bar, Elvis Dako për videon zyrtare si dhe tre fotografët e tjerë të eventit, Francesco Petrilli për suportin në emër të Photosì, Vasken Spiru për suportin gjatë festës, Jani Mbrica, Elton Koritari, Julinda Mbrica, Shpresa Koritari dhe për përgatitjet dhe mbarëvajtjen e saj, Kamela Kondili për design-in, të gjithë fotografët që morën pjesë në shooting për elegancën dhe profesionalizmin e treguar, pjesën tjetër të stafit, clubit dhe bashkëpunëtorët në shpërndarjen e ftesave apo promovimin e eventit. Duam të falenderojmë të gjithë pjesëmarresit, plot 250 persona, më se shumti fotografë ndër më të mirët e Shqipërisë dhe ndonjë edhe nga Maqedonia e Kosova; por edhe ata që nuk patën mundësi të ishin prezentë. Të tjera organizime, akoma me befasuese do vijojnë. Urojmë të kemi percjellë sadopak nga ajo atmosfere e mrekullueshme.

  • Share