Hapësira Zero Space para publikut shqiptar

Në datën 23 prill 2018 u zhvillua konferenca e parë e shtypit e projektit pjesmarrës për Shqiperinë në bienalen e Venecias. Metaforikisht, Shqipëria hap pra dyert e saj komode, plot ngjyra dhe tinguj primordiale të Tiranës, ne Biennalen e 16 Nderkombetare te Arkitektures. Nëse jeni kuriozë të dini më shumë për këtë projekt fantastik, i cili lidhet direkt me Tiranën dhe me mënyrën e saj unike të jetesës? Projekti vjen i komisionuar nga Ministria e Kulturës dhe po zhvillohet nga 4 studio: Varka Arkitekturë, commonsense.studio, Fablab Tirana dhe natyrisht EJAlbum. Për më tepër ndiqni artikujt në këtë blog dhe postoni fotot tuaja në rrjetet sociale me hashtagun #tiranazerospace :

  • Share:
, , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.