I dashuruar më ngjyrat. Duke bërë bashkë artin pamor, industrinë e modës dhe biznesit, Luciano Benetton e dëshmoi edhe njëherë këtë nëpërmjet projektit “Imago Mundi”.

Benetton ndihmon artin shqiptar

I dashuruar më ngjyrat. Duke bërë bashkë artin pamor, industrinë e modës dhe biznesit, Luciano Benetton e dëshmoi edhe njëherë këtë nëpërmjet projektit “Imago Mundi”.

  • Share:
, , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.