Shpresa Koritari

Untitled-1

Finance / Kontabilitet

Thotë vazhdimisht që po të ishte pak më e re në moshë dhe të dinte të përdorte mire kompiuterin, do ta kthente EJAlbum përmbys. Nuk e vemë në dyshim duke parë përpikmërinë me të cilën mban llogaritë dhe financat dhe... paguan rrogat. Ndërkohë instiston çdo herë të na kujtojë se “çunat” e saj fotografë duhen ndjekur, duhen ndihmuar dhe duhen dëgjuar. Kujdeset për mbarvajtjen logjistike në EJAlbum duke e konsideruar atë si një shtëpi të parë dhe duke na drejtuar me mençurinë dhe durimin e saj prej “shefe llogarie” dhe “drejtoreshë” e EJAlbum.

  • Share