Giveaway fantastik per koleksionin e ri

Sot lançojmë koleksionin tonë te ri dhe me kete rast vendosem te bjeme giveaway nje nga albumet tona qe ju preferoni. Kesaj here dhurojme kete set fantastik per ju dhe prinderit tuaj. Vlera e ofertes qe ju perfitoni falas eshte 500€. Albumet jane te gjithe te personalizuar me fotot tuaja, kopertina dhe aksesoret jane te personalizuar gjithashtu.

Fitojne kete dhurate fantastike te gjithe ato qe plotesojne rregullat me poshte dhe qe paraqiten ne zyrat tona ne Tirane para ores 24:00.
Rregullore:
1. Na ndiqni ne te gjitha rrjetet sociale.
2. Beni print screen te te gjitha like neper to.
3. Beni share kete post.
4. Paraqituni prane zyres tone para ores 24:00 per te terhequr cmimin.
5. Publikoni cmimin e fituar serish neper rrjete sociale.
Për më shumë info dhe per te marr pjese shtypni KËTU!