Imago Mundi – Portretet e artistëve

I nderuar artist Imago Mundi, krijoni portretin tuaj dhe na ndihmoni që profili yt imagomundiart.com të jetë më i plotë.
Tregoni botës artistin që jeni.

Si funksionon?

1

Ju xhironi dhe ngarkoni 3 video e juaja.

2

Ne moderojmë dhe redaktojmë materialin.

3

Ne e publikojmë atë në imagomundiart.com.

Cfarë të shkrepni?

Kush je

VIDEO 1 — Teksa shikoni kamerën, na tregoni për ju dhe si do ta përshkruani veten tuaj si artist.

Ku jeton

VIDEO 2 — Filmoni qytetin tuaj, rajonin tuaj, zonën ku jetoni dhe na tregoni se si ndikon tek pjesa juaj artistike.

Puna jote

VIDEO 3 — Filmoni punën tuaj, ju punoni në studion tuaj dhe na jepni një deklaratë të qartë rreth asaj se çfarë arti do të thotë për ju..

Vetëm dy rregulla të thjeshta

- Xhironi në formatin landscape
- Regjistro çdo video me gjatësi maksimale 30/60 sekonda

Dëshironi të mësoni këshilla shkrepjeje profesionale? Shkarko udhëzuesin e plotë.

Krijoni portretin tuaj artistik.

3 videot tuaja do të redaktohen në një të shkurtër që më vonë do të publikohen në faqen e internetit imagomundiart.com. Tregoni botës artistin që jeni.

  • Share:
[vc_facebook type=”button_count”]
, , , , , , , , , , ,