Kopertina e muajit “Prague”

Kopertina e muajit “Prague”

Albumi "Prague"

Formate dhe madhësi

Screen Shot 2020-05-13 at 12.23.18 PM

Katrore

cm 20x20 | 25x25 | 30x30 | 35x35 | 40x40

Screen Shot 2020-05-13 at 12.25.08 PM

Vertikale

cm 15x20 | 15x22 | 20x27 | 20x30 | 24x32 | 24x36 | 30x40 | 30x45 | 35x45

Screen Shot 2020-05-13 at 12.25.33 PM

Horizontale

cm 20x15 | 27x20 | 32x24 | 40x30

Përshtatje

Zgjidhje për ta bërë albumin tuaj dhe fotografitë edhe më unike.

Screen Shot 2020-05-13 at 12.25.33 PM

Ngjyrat e Albumit

Mbulese sateni me dy ngjyra, dekorimi i shiritit me hark dhe Swarovski në pjesën e përparme.

Screen Shot 2020-05-13 at 12.25.56 PM

Iniciale Çeliku

Inicialet opsionale të çelikut. Shtimi i inicialeve metalike u jep një prekje ekskluzive mbulesave klasike.

Bordim

Kur dekorimi shndërrohet në mbrojtje. Kjo teknikë rrit albumin dhe ofron mbrojtje të shtuar në faqet ndër vite.

Opsione për të afërmit

Çdo ngjarje duhet të ndahet me të dashurit tanë, kjo është arsyeja pse ne kemi krijuar mundësi të koordinuara për secilin album.

Add 2 albums

Shto 2 albume

Është e thjeshtë të kopjoni Albumin dhe të krijoni versione identike ose më të vogla, duke mbajtur të njëjtin stil dhe dizajn. Skema gjithashtu mund të modifikohet nëse është e nevojshme.

Paketimi

Çdo album është i mbështjellë me një çantë sateni brenda paketimit të saj, i cili mund të personalizohet dhe koordinohet me grafikët e albumit.

Album

Akoma më prestigjioz, unik dhe një nga artikujt që do të mbajë emocionet përgjithmonë.

Prestige Box

Formati:

cm: Katror: 25x25 | 30x30 | 35x35 Horizontal: 27x20 | 32x24 | 40x30 Vertikal: 20x27 | 24x32 | 30x40

in: Katror: 10x10 | 12x12 | 14x14 Horizontal: 11x8 | 13x9 | 16x12 Vertikal: 8x11 | 9x13 | 12x16

Album Box with UV print

Kuti albumi me grafika UV

Kutia është zbukuruar me printime të personalizueshme UV, të cilat mund të koordinohen me printimin e albumit.

Bag

Çantë

Për ata që duan ta mbajnë albumin me ta dhe ta ndajnë me miqtë dhe të afërmit, çanta është zgjidhja më e mirë.

Shih edhe:

2×1 – Ofertë e re e Album Epoca

Album Epoca USB & BOX

Koha për të ndryshuar

,