Arben Koliçi

Traveling

2015, Albania

About Arben Koliçi

Lindur në Fier në vitin 1979. Në vitin 1997 përfundon liceun artistik të qytetit për skulpturë, dhe në vitin 2008 diplomohet për Graphic-Design në Venezia. Mbron diplomën në Akademinë e Arteve të Bukura po në Venezia, në degën Teknologjitë e Reja për Artet, në vitin 2011, dhe në vitin 2013 përfundon masterin për teknika të grafikës artistike po në të njëjtin institucion. Jeton dhe punon në Fier

-SELECTED EXHIBITIONS

2014 “70 years of liberation”, Group exhibition, Art Gallery of Fier, Albania
2014 “We are Europe”, Group exhibition, Art Gallery of Fier, Albania
2014 “Il ritorno”, “S. Pantalon”, Spazio Esposizioni, Dorsoduro, Venice, Italy
2013 “Mezzoting”, Solo exhibition, Art Gallery of Fier, Albania
2011 “Lear ‘12”, Group exhibition, Berat, Albania
2006 Graphic Design group exhibition, Fondego dei Tedeschi, —Venice, Italy

Materials

VAJ NË KANAVACË

Collection

Albania / Knots

 

 

  • Share: