Florian Bregu

United Colors of People

2015, Albania

About Florian Bregu

Lindi në Durrës në vitin 1984 dhe ndoqi studimet në liceun artistik “Jan Kukuzeli” po në këtë qytet. Diplomuar në vitin 2007 për Arte
Pamore në Accademia Albertina delle Belle Arti të Torinos. Në CV-në e tij janë edhe dy vite studime në Accademia di Belle Arti di
Brera, për Artin Grafik, si dhe një master në Grafikë-Dizajn pranë Fondazione Accademia di Communicazione në Milano. Aktualisht
punon si dizajner në një agjensi komunikimi. Këtu prezantohet me punimin United Colors of People, që për artistin është mirënjohje
dhe arsyetim ndaj qasjes njerëzore të United Colors of Benetton për veçorinë tepër sociale dhe ndërgjegjësuese në komunikim.

Collection

Albania / Knots

Artwork info

Materials

Mixed media, Print, Tempera

  • Share: