Rudi Erebara

Idea
2015, Albania

 

About Rudi Erebara

Lindur në vitin 1971. Ndoqi studimet në liceun artistik “Jordan Misja”, dhe në vitin 1995 është diplomuar pranë Akademisë së Arteve në Tiranë. Poet, përkthyes, estet dhe publicist, ku gjatë karrierës së tij ka fituar disa çmime të rëndësishme kombëtare. Pas vitesh të gjata emigrimi, tashmë jeton e punon në Tiranë.

-SELECTED EXHIBITIONS

1999 “Anticipation with paintings”, Hall of Literature and Philosophy, Columbia University, New York, USA
1997 “No Name”, Holland House Gallery, North Carolina, USA
1996 “Interaction” 1 and 2, High Point, North Carolina, USA
1995 “Ricostruction”, Tirana, Albania
1991 “No name”, Tirana, Albania

Materials

MEDIA E PËRZIER

Collection

Albania / Knots

 

  • Share: