Kopertina e muajit “Kyoto”

Kopertina e muajit “Kyoto”

Albumi "Kyoto"

Formate dhe madhësi

Screen Shot 2023-01-19 at 11.18.03 AM

Katrore

cm 20x20 | 25x25 | 30x30 | 35x35 | 40x40

Screen Shot 2023-01-19 at 11.08.22 AM

Vertikale

cm 15x20 | 15x22 | 20x27 | 20x30 | 24x32 | 24x36 | 30x40 | 30x45

Screen Shot 2023-01-19 at 11.08.04 AM

Horizontale

cm 20x15 | 27x20 | 32x24 | 40x30

Përshtatje

Zgjidhje për ta bërë albumin tuaj dhe fotografitë edhe më unike.

Ngjyrat e Albumit

Kover guri.

Bordim

Kur dekorimi shndërrohet në mbrojtje. Kjo teknikë rrit albumin dhe ofron mbrojtje të shtuar në faqet ndër vite.

Opsione për të afërmit

Çdo ngjarje duhet të ndahet me të dashurit tanë, kjo është arsyeja pse ne kemi krijuar mundësi të koordinuara për secilin album.

Add 2 albums

Shto 2 albume

Është e thjeshtë të kopjoni Albumin dhe të krijoni versione identike ose më të vogla, duke mbajtur të njëjtin stil dhe dizajn. Skema gjithashtu mund të modifikohet nëse është e nevojshme.

Paketimi

Çdo album është i mbështjellë me një çantë sateni brenda paketimit të saj, i cili mund të personalizohet dhe koordinohet me grafikët e albumit.

Akoma më prestigjioz, unik dhe një nga artikujt që do të mbajë emocionet përgjithmonë.

Album Box with UV print

Kuti albumi me grafika UV

Kutia është zbukuruar me printime të personalizueshme UV, të cilat mund të koordinohen me printimin e albumit.

Bag

Çantë

Për ata që duan ta mbajnë albumin me ta dhe ta ndajnë me miqtë dhe të afërmit, çanta është zgjidhja më e mirë.

,