Francesco Petrilli

petrilliavatargood

Marketing & Sales Strategy

Expert prej disa dekadash në sektorin e fotografisë profesionale si dhe në atë të shitjeve dhe marketingut të produkteve në nivel B2B dhe retail, Francesco është një prej figurave kyç në EJAlbum si ekspert dhe strateg përsa i përket pikërisht këtyre sektorëve. Nuk mund të shpjegohet me fjalë puna e tij në EJAlbum por nëse doni mund të ndiqni edhe këshillat e tij të vyera duke u bëre ndjekës i blogut të tij në këtë link:
http://www.francescopetrilli.com/category/blog/

  • Share