EJAlbum është kompania lider për fotografinë profesionale në tregun shqiptar, një kompani që prej 11 vitesh ka revolucionarizuar krejtesisht këtë treg. Në menyre konstante, ne importojmë kulturën më të mirë dhe teknologjine më të avancuar në botë përsa i përket sektorit të fotografisë.

  Your Name (required)

  Your Email (required)

  Subject

  Your Message

  ANY QUESTION AT

  Tel: 00355 4 222 53 56
  Mob: 00355 696472272

  MEET US AT

  BLV. Gjergj Fishta,
  Pallati E88, Shk.12 H.7
  Tirane, Albania

  AVAILABLE

  MON – SAT
  8 am – 8 pm

  SEND YOUR MAIL AT

  info@ejalbum.com