A - Gjino

Fotograf me përvojë me një histori të demonstruar të punës në industrinë e muzikës. Shkathtësi në Fotografi, Reklamim, Planifikim Strategjik, Menaxhim Ngjarje dhe Redaktim. Profesionistë të projektimit me njëpastion të përqendruar në Muzikë nga AAB Tirana.

  • Share
Untitled-3
3
2
1
4
8
5
6
7

ANY QUESTION AT

+355 6x xxx xxxx

Tirane

Tirane

MON - SAT

8 am – 8 pm

SEND YOUR MAIL AT

@gmail.com