31 Dhjetor, 2022 EJAlbum Albania

Gëzuar 2023!

Për ne, nuk do të ishte një Vit i Ri nëse nuk do e ndanim me ju duke ju falenderuar jo vetëm për këtë vit të mrekullueshëm që po përfundon, por për gjitha vitet e kaluara, ku së bashku kemi punuar, kemi krijuar, kemi ndërtuar, kemi gabuar, në raste kemi dështuar, në raste kemi triumfuar dhe pse jo, kemi ndryshuar, jemi rritur!

 

Disa prej projekteve që së bashku kemi realizuar gjatë vitit 2022 janë:

 

Faleminderit që keni qënë pjesë e projekteve tona. Le të jetë edhe 2023 një tjetër vit i bashkëpunimeve të suksesshme mes nesh!
Shihemi në 2023!

 

EJAlbum Team & Partners

 

Ne Jemi Tirana | Album Epoca in Albania | PhotoSi in Albania | Imago Mundi in Albania | Onufri Remade | Parallel 42 – A Circle of Humanity | Hapësira Zero Space Knots – 163 Contemporary Artists from Albania | Fokus Award | Tirana Photo Festival | Muzeu Gjon Mili | Ditët e Fotografisë Italiane | Remember – Kujto | Gjon Mili Iternational Video Art Festival | Komploti i Tiranës | Kursi i Fotografisë | AE Academy Albania