PDF Proof

Faqosja profesionale e albumeve ose librave fotografikë është në gjendje të bëjë dallimin në rezultatin përfundimtar. Stilet tona të faqosjes janë krijuar nga fotografët tanë më të mirë dhe ekspertë të dizajnit grafik, e gjithë kjo për t'ju ndihmuar të vendosni fotot tuaja në album të përshtatura me çdo stil të fotografuari dhe në përputhje me tendencat grafike aktuale. Zgjidhni nga stilet e mëposhtme.

MODERNE

Një dizajn dinamik dhe elegant. Sfondet dhe skajet e hollë në të zezë dhe të bardhë alternojnë me njëri-tjetrin, për të rikrijuar një kontrast të mprehtë midis faqeve, gjë që e karakterizojnë këtë stil si zgjedhja më moderne.

FAQJA 1
FAQJA 2
FAQJA 3
FAQJA 4

ROMANTIKE

Një dizajn për të festuar dashurinë. Sfondi me elemente florealë dhe me hapësira të bollshme në mes fotove, pa asnjë kufi, e bëjnë këtë stil një zgjedhje për ata që duan të bien në dashuri çdo herë që risjellin emocionet e kujtimeve të tyre.

FAQJA 1
FAQJA 2
FAQJA 3
FAQJA 4

MINIMALE

Dizajni më i thjeshtë dhe më i pastër. Sfonde të bardha dhe ndarje të lehta midis fotografive, pa asnjë kufi, e bëjnë këtë stil si zgjedhja më e mirë për të nxjerrë në pah imazhet tuaja, pa asnjë element të tepërt që mund të shkëpusë syrin e atyre që i admirojnë ato.

FAQJA 1
FAQJA 2
FAQJA 3

KLASIKE

Një dizajn klasik dhe i përjetshëm. Sfonde të ngurta me ngjyra dhe skaj të hollë të bardhë për të krijuar një histori me shije klasike, ku fotografitë tuaja qëndrojnë në harmoni me elementët dekorativë.

FAQJA 1
FAQJA 2
FAQJA 3
FAQJA 4

TRADICIONALE

Një dizajn që kujton të kaluarën. Fotot, të zgjeruara dhe të vendosura në transparencë, përdoren si sfonde për të rikrijuar atë efekt të personalizimit që është unik dhe i pasur në detaje. Një stil për ata që duan të kujtojnë historinë e tyre me një shije nostalgjike.

FAQJA 1
FAQJA 3
FAQJA 3
FAQJA 4