Qendroni
te lidhur

Te ndajmë me miqtë tanë gjërat që na inspirojnë është i vetmi qëllim i këtij newsletter. I urrejmë emailet spam po aq sa ju dhe ndër vite kemi krijuar një komunitet ku fotografia, dizajni, arti dhe komunikimi janë bërë pjesë e përditshme e jetës tone. Nëse të bëhesh pjese e komunitetit më kreativ në Shqipëri hyn ndër interesat e tua, regjistrohu. Ose të paktën provoje për disa kohë. Jemi të sigurtë që nuk do të të zhgënjejmë.

Regjistrim në mailing list