Staff &
Collaborators

Në metodologjitë e menaxhimit të stafit, hierarkia është baza që aplikon random çdo kompani. Në EJAlbum besojmë që ky shekull i përket modeleve të reja menaxhuese edhe në këtë aspekt. Kemi zgjedhur pra një model tjeter, një model horizontal ku puna në grup është kthyer në art. Stafi ynë menaxhon projekte në mënyrë individuale dhe në bashkëpunim, sipas tipit dhe specifikave të projektit dhe me krenari mund të themi se është ndër më të mirët në Shqipëri. Te paktën jemi të sigurte që është më kreativi. Është thjesht një dream team.

Bashkëpunojnë me EJAlbum

Internal Staff:

elton_koritari1

Elton Koritari

Administrator / Project Manager /
Curator

Get to know him…

Carmen web

Carmen Rosiello

Project Manager /Copywritter

Get to know her…

marsej web2

Marsej Fuçia

Graphic Designer / Photographer / Customer Care

Get to know him…

Jonid Koritari

Jonid Koritari

Events Manger / Sound Engineer / 360

Get to know him…

fresida_koritari

Fresida Koritari

Custommer Care / Project Developer

Get to know her…

petrilliavatargood

Francesco Petrilli

Marketing & Sales Strategy

Get to know him…

Untitled-1

Shpresa Koritari

Finance / Kontabilitet

Get to know her…

Bashkëpunojnë me EJAlbum

External staff:

flori_kodra

Florian Kodra

IT / Designer / Web Specialist

Get to know him…

ALBES FUSHA 1 2 square

Asoc.Prof. Albes Fusha

Art Curator

Get to know him…

Vasken Spiru

Vasken Spiru

Media Comunicator / Project Developer

Get to know him…

Haki Doku

Haki Doku

Web & Social Manager

Get to know him…

erion

Erion Ndrecka

Copywritter / Project Developer

Get to know him…

Ervin Berxolli

Ervin Berxolli

Designer / Multimedia Artist

Get to know him…

Rildo Ngjela

Rildo Ngjela

PR / Communication Strategy

Get to know him…

elvis

Elvis Dako

Videomaker / Art Director

Get to know him…

Artemis Hajdini

Artemis Hajdini

Photographer / Videomaker

Get to know him…

Untitled-3

Kamela Kondili

Designer / Digital Strategy

Get to know her…

Untitled-2

Altin Celmeta

Videomaker

Get to know him…

Dedicated to:
Julinda Mbrica – Co Founder

Një ndër pioneret e psikologjisë klinike në Shqipëri dhe bashkëthemeluese e EJAlbum. PR i kompanisë deri më 25 tetor të vitit 2014, ditë kur në mënyrë tragjike humbi jetën në një aksident automobilistik në Milano. Forca tërheqëse e risive brenda EJAlbum dhe ideatore e shumë projekteve të realizuar, përfshirë projektet “Ditët e Fotografisë”, “AE Academy Albania”, “Imago Mundi in Albania” etj.

Ja dedikojmë tërësisht Julindës suksesin e punës tonë duke qënë ajo motivim i përditshëm për të vazhduar punën e ngritur ndër vite me shume impenjim, mund dhe pasion. Kontributi i Julindës ka krijuar tashmë një tradite dhe filozofi mënyre të të bërit të gjërave dhe është e ngulitur thellë në misionin dhe vizionin e EJAlbum. Juli, jemi akoma këtu!

Partners:

Album Epoca

Photosi

Fabrica

DG Tales – Racconti Digitali

Younus Emre Tiranë

Pravo snc

Canon Service Milano

IIC Tiranë

AVizion

Metropolitan Incubator

Fujifilm Albania

Varka Architects

Është e pamundur të përmendim të gjithë bashkëpunëtorët tanë ndër vite dhe janë shumë persona të tjerë të cilët përfshihen vazhdimisht në projekte apo evente që organizojmë, përfshirë pjesën më të madhe të klientëve tanë fotografë, me të cilët kemi krijuar një raport bashkëpunimi nga të dy krahët. Nuk kemi harruar askënd, asnjëhere nuk do ndodhë. Gjejmë rastin ti falenderojmë për kontributin e çmuar që japin përherë dhe disponibilitetin e tyre në çdo thirrje të EJAlbum.
Siç folëm më lart, e kemi konceptuar këtë kompani si një hub të fuqishëm që mundëson bashkëpunim konkret mes profesionistësh duke ndërtuar përherë grupe pune në harmoni dhe në një klimë pozitive dhe me një rezultat tepër të çmuar.

Faleminderit që egzistoni vajza dhe djem të EJAlbum!