Puno
me ne

Në venat e tua rrjedh pasioni për botën e dizajnit, për artet visive, komunikimin, teknologjinë, artin e marketingut? Ke aftësi të mira në të shprehur, dizajn, fotografi, komunikim? Nuk ke këto aftësi por ke dëshirë për të mësuar dhe ide të qarta që një nga këto degë do të jetë e ardhmja jote.? Atëherë na shkruaj. Ne e mendojmë kështu si ty. Inspirohu, përshkruaj veten tënde në pak rreshta dhe shtyp butonin “dergo” pa asnjë frikë. Në EJAlbum askush nuk gjykon askënd.

Gabim: S’u gjet formular kontaktesh.