Print professional të çfarëdo madhësie dhe formati. Albume fotografike, book fotografikë, kalendarë, libra, ditarë, kartolina e mijra produkte të tjera të personalizuara në detaj. Workshope, takime, konsulencë biznesi në sektor, projekte të rëndësishme me institucione të huaja dhe të vendit, private dhe shtetërore si dhe çdo gjë në lidhje me artin, komunikimin, dizajnin, kulturën.

Për fotografët profesionistë…

Album Epoca Book, albumi më i bukur për ditën më të bukur të jetës. Hand Made In Italy. Stampuar në letër fotografike të disa llojeve. Cilësi artizanale e jashtëzakonshme dhe garanci për jetëgjatësine e tij nga një prodhues me famë botërore.

Për publikun e gjëre dhe fotostudio…

Jeta është e përbërë nga emocione dhe puna jonë është të kthejmë këto emocione në kujtime të mrekullueshme, të prekshme, të rijetueshme përherë.

Për artistët shqiptarë…

Imago Mundi is a cultural, democratic, global and non-profit contemporary art project that looks to the new frontiers of art in the name of coexistence of expressive diversity. Promoted by Luciano Benetton: artists from around the world, established and emerging, take up the challenge of the same medium...

Për institucione private dhe publike…

Në këto 10 vjet prezencë në tregun shqiptar, EJAlbum ka qënë protagonist i padiskueshëm jo vetëm në sektorin e fotografisë por edhe më gjërë duke kuruar vizualisht dhe duke printuar materiale të ndryshme për dhjetëra ekspozita me karakter kombëtar dhe më gjërë...

Për kulturën, artin, komunikimin …

Në gjithë këto vite, kemi qënë të përfshirë dhe në kontakt me artin dhe fotografinë në të gjitha format e tij të mundshme. Kështu, të vetëm dhe në bashkëpunim me partnerë tanë strategjikë, kemi krijuar rreth nesh dhe projekteve tona komunitete të mirëfilltë me artiste, fotogrfafë, profesionistë të fushave të ndryshme etj...

Për biznesin...

Ne EJAlbum fjala Visual Storytelling perkthehet ne nje fushe ku ne mund te japim konsulence dhe te ndertojme fushata te mirefillta komunikimi. E kemi bere kete gje prej vitesh, jane tonat te gjitha fushatat e komunikimit te kompanise tone...

Për local guide ...

Mediat e gjeneratës së ardhshme.
Rrisni vizualitetin e kompanisë tuaj në kërkimet Google dhe Google Maps.