EKSPOZITA

Në këto 11 vjet prezencë në tregun shqiptar, EJAlbum ka qënë protagonist i padiskueshëm jo vetëm në sektorin e fotografisë dhe atë të eventeve por edhe duke kuruar vizualisht apo printuar materiale për dhjetëra ekspozita me karakter kombëtar dhe ndërkombëtar. Kemi një eksperiencë dhe ekspertizë të rëndësishme në sektorin e printit duke qënë në gjendje të printojme në çfarëdo formati, madhësie dhe suporti, te prodhojmë korniza, ekspozitorë, sinjalistikë, etj. dhe jo vetëm kaq por edhe të montojmë, të kurojme dhe komunikojmë për publikun ekspozita dhe evente të artit vizual.

Praktikisht është e pamundur të gjendet salle ekspozuese në Tiranë dhe shumë qytete të tjera ku printimet tona nuk jane ekspozuar të paktën një here. Kemi printuar dhe kuruar ekspozita në Galerinë Kombëtare të Arteve në Tiranë, në Galerine COD, në Galerinë FAB, në Qëndrën Rinore, Muzeun Historik Kombëtar, Qëndrën TEN, Galerinë Vilson Kilica ne Fier, Galerinë Kombëtare në Kosove, Galeri në Shkodrës, Durrës, Elbasan, Vlorë, Rimini, Trieste, Venezia, Milano etj.

Disa nga ekspozitat e viteve të fundit:

12-25.02.2020 – “Onufri Remade”
Exhibition & Contemporary Art Prize
Client: National Gallery of Kosovo, Ministry of Culture of Kosovo, “MEWE” Gallery.


09.10.2019 – “Tirana Foto Festival”
Exhibition – at National Historical Museum, Tirana.
Client: Visit Albania & Municipality of Tirana.


2018 – “Zero Space”
Exhibition – Padiglione dell’Albania alla 16 Mostra di Architettura – La Biennale di Venezia.
Clients: –  Ministry of Culture of Republic of Albania and Municipality of Tirana.


2018 – “Gjon Mili Museum”
Exhibition – “Gjon Mili Museum” – Korca, Albania.
Clients: – Municipality of Korca, Ministry of Culture of Republic of Albania and Trans Atlantic Pipeline.


30.11.2018 – “80 Years of Bank of Albania”
Exhibition
Client: – Bank of Albania.


2017 / 2018 / 2019 – “Fokus Award”
Exhibition & Photo Festival.
Client: Municipality of Fier.

 


13.09.2017 – “25 Years”
Exhibition at COD Gallery.
Client: – Embassy of Switzerland in Albania.


18-23.11.2016 – “I Speek Albanian”
Exhibitions at  National Art Gallery, National Historical Museum and COD Gallery.
Clients: The Ministry of Foreign Affairs and The Ministry of Culture.


18.10.2016 – “Comunità Italia / Books and magazines of architecture and design from Italy”
Exhibition at  National Art Gallery, Tirana.
Clients: “IIC Tirana” and “The Triennale Milano”.


04-12.2016  – “Journal of a Space”
Exhibition at National Art Gallery.
Clients: AKPT and Kube Studios.</b>


12.04.2016 – “Ancient cities and landscapes of Albania. A century of Italian-Albanian archaeological missions”
Exhibition at National Historical Museum, Tirana.
Client: Embassy of Italy in Albania.


05.04.2016 – “I And Budapest”
Exhibition at Fab Gallery.
Client: Embassy of Hungary in Albania.


22.02.2016 – “Evoked – Architectural Diptychs”
Exhibition at FAB Gallery.
Clients: AKPT, Polytechnic University of Bari and Intbau Albania.


Flasin për ne (kronika rreth ekspozitave tona) :