PROJEKTE

Në gjithë këto vite, kemi qënë të përfshirë dhe në kontakt me artin dhe fotografinë në të gjitha format e tij të mundshme. Kështu, të vetëm dhe në bashkëpunim me partnerë tanë strategjikë, kemi krijuar rreth nesh dhe projekteve tona komunitete të mirëfilltë me artiste, fotografë, dizajner dhe profesionistë të fushave të ndryshme Përveçse të apasionuar mbas fushave dhe publik të thjeshtë, natyrisht.

Kemi bashkëpunuar në konkurse, contest dhe evente të artit pamor, si:

 • Tirana International Film Festival
 • “FOKUS” – International Artistic Photography Contest
 • “PreFoto” – International Photography Competition
 • Mediterranea18
 • TiranaOpen
 • Albanian Pavilion 2018 – LA Biennale di Venezia

Jemi partner në shumë projekte me:

 • Ministria e Kulturës
 • Bashkia Tirane
 • Instituti Italian i Kulturës në Tirane
 • Instituti Turk i Kulturës “Junus Emre”
 • Galeria Kombëtare e Arteve në Tirane
 • Universiteti i Arteve në Tiranë,
 • Galeritë e artit: “C.O.D.” dhe “FAB”,
 • Ambasada, kompani private si dhe me shume institucione publike dhe private të cilat punojnë me artin, kulturën dhe komunikimin në Shqipëri.

Jemi autorë dhe realizues të:

 • “AE Accademy Albania”
 • “Ditët e Fotografisë Italiane në Tiranë”
 • “Photography Showcase”
 • “Best Photography Award”
 • “Fotokamera më e mire”
 • “Kursi i Fotografisë Yunus Emre”
 • etj