2×1 – Ofertë e re Album Epoca

Një mundësi fantastike për të rinovuar produktet me të cilat prezantoni punën tuaj dhe për të rritur gamën e shërbimeve. Ky vit për klientët tanë vjen me një ofertë të re dhe të parezistueshme: porosit një Album Wedding, një Album Event, një Mated Prints ose një Frame Album Epoca dhe përfito një produkt tjetër falas. Kopja falas duhet të jetë identike me porosinë e klientit dhe me një vlerë të njëjtë ose më të vogël se ajo. Shfrytëzoni këtë mundësi për të shtuar gamën e albumeve mostra në studio dhe për të rritur mundësinë e prezantimit para klientëve tuaj, duke rritur kështu shansin për ti bindur dhe fituar ata.

Read more

Gjon Mili Korce

U përurua në qytetin e Korçës, qyteti i lindjes së fotografit të njohur Gjon Mili, muzeu dedikuar punës dhe jetës së tij, konceptuar si një muze eksperiencial për të njohur veprën e artistit të madh por njëkohësisht edhe si një pikëtakimi për artdashësit e fotografisë.

Dita e hapjes së muzeut kurorëzoi një rrugëtim të gjatë dhe një bashkëpunim ndërinstitucional mes shumë partnerësh ku EJAlbum ishte contractor dhe realizues i gjithe materialeve të ekspozuara të arkivit të artistit. Read more

AE Academy Riccione 2018

Këtë vit AE Academy u organizua në Riccione (Itali) dhe si përherë ishte një full immersion në botën e fotografisë profesionale. Dy ditë formim teorik pranë Pala Riccione Centro Cogressi dhe një ditë shooting me fotografë të afirmuar në nivel ndërkombëtar në një tjetër location fantastik dhe inspirues. Në vazhdën e eventeve organizuar nga Album Epoca me qëllim formimin e vazhdueshëm profesional, AE Academy kulmëzon përpekjet tona për ti ofruar fotografëve edhe informacione mbi trendet dhe të rejat e sektorit. Kështu edhe ky event solli një bashkëpunim të frytshëm dhe prezencën me seminarë, produkte dhe informacione jo vetëm të grupit Photosì por edhe te revistës prestigjoze Vougue, kompanive FujiFilm, Profoto, Manfrotto, etj. Read more

Album Epoca USB & BOX

Më së fundi ju sjellim një risi të shumëpritur prej jush: Usb & Box është zgjidhja më e mirë për të paraqitur dhe ruajtur fotot dhe videot tuaja dixhitale për ju dhe klientët tuaj.Ju mund të dorëzoni shërbimin tashmë në mënyrën më elegante të mundshme dhe për më tepër duke mahnitur klientët tuaj me një produkt Made in Italy nga Album Epoca.

Read more

Konkursi FOKUS 2018

Qasja ndaj dritës është ndër dallimet kryesore mes fotografisë së mirë dhe fotografisë së zakonshme. Këtu fillon beteja e çdo fotografi për ta “nënshtruar” dritën në favor të tij. Asnjë element tjetër në fotografi nuk është i fotografit përveç dritës..” – vjen me këtë qasje këtë vit një event i cili tashmë është traditë e bukur dhe unikale e fotografisë shqiptare. Read more

JOIN THE DOTS – Falë Imago Mundi, 163 artistë shqiptarë ekspozojnë së bashku me artistë nga 40 vënde të Mesdheut.

“Join the Dots” është një ekspozitë me plot 40 koleksione arti, një ftesë për të bashkuar pikat duke ndjekur fijen e kuqe që i bashkon ato. Qyteti i Triestes ka qenë gjithmonë një qendër për shkëmbimin e ideve dhe tregtisë, në rastin tonë transformohet në pikën fillestare të një itinerari mes tokës dhe detit, duke na rrugëtuar prej brigjeve të Detit të Veriut në Bagdadin legjendar, në Marokun plot diell, nga stepat e Danubit dhe plazhet e Balltiku, në shkretëtirën e Negev. Read more

Imago Mundi
Join the Dots
Imago Mundi Join the Dots

EJAlbum & Imago Mundi – Join the Dots

Join the Dots is an exhibition of 40 collections: it is an invitation to join the dots by following the red thread that unites the 40 collections on show. Trieste, which has always been a centre for the exchange of ideas and trade, is the starting point for an itinerary of land and sea, which takes us from the shores of the North Sea to legendary Baghdad, from sunny Morocco to the Danubian steppes, from Baltic beaches to the Negev desert. Read more

AE ACADEMY 2018

KULTURA E RE E IMAZHIT TRANSFORMON PROFESIONIN MË TË BUKUR NË BOTË.

RE: VIEW.Sjellim vizione të reja nga bota fotografike, analizojmë modernen dhe rrugëtimet e së ardhmes së afërt, të gjitha këto përcjellë nga ekspertë të fotografisë editoriale, të marketingut, kritikë të imazhit dhe sociologë.

Një workshop frymëzues dhe i orientuar drejt sipërmarrjes, organizuar në tre ditë (dy prej tyre në sesione te hapura dhe një në masterclass). Qëllimi është të sugjerojmë mënyra të reja të të bërit më mirë të asaj që dëshironi. Dhe ta realizoni atë si asnjë tjetër.

Read more