Konkursi FOKUS 2018

Qasja ndaj dritës është ndër dallimet kryesore mes fotografisë së mirë dhe fotografisë së zakonshme. Këtu fillon beteja e çdo fotografi për ta “nënshtruar” dritën në favor të tij. Asnjë element tjetër në fotografi nuk është i fotografit përveç dritës..” – vjen me këtë qasje këtë vit një event i cili tashmë është traditë e bukur dhe unikale e fotografisë shqiptare. Read more

JOIN THE DOTS – Falë Imago Mundi, 163 artistë shqiptarë ekspozojnë së bashku me artistë nga 40 vënde të Mesdheut.

“Join the Dots” është një ekspozitë me plot 40 koleksione arti, një ftesë për të bashkuar pikat duke ndjekur fijen e kuqe që i bashkon ato. Qyteti i Triestes ka qenë gjithmonë një qendër për shkëmbimin e ideve dhe tregtisë, në rastin tonë transformohet në pikën fillestare të një itinerari mes tokës dhe detit, duke na rrugëtuar prej brigjeve të Detit të Veriut në Bagdadin legjendar, në Marokun plot diell, nga stepat e Danubit dhe plazhet e Balltiku, në shkretëtirën e Negev. Read more

Imago Mundi
Join the Dots
Imago Mundi Join the Dots

EJAlbum & Imago Mundi – Join the Dots

Join the Dots is an exhibition of 40 collections: it is an invitation to join the dots by following the red thread that unites the 40 collections on show. Trieste, which has always been a centre for the exchange of ideas and trade, is the starting point for an itinerary of land and sea, which takes us from the shores of the North Sea to legendary Baghdad, from sunny Morocco to the Danubian steppes, from Baltic beaches to the Negev desert. Read more

AE ACADEMY 2018

KULTURA E RE E IMAZHIT TRANSFORMON PROFESIONIN MË TË BUKUR NË BOTË.

RE: VIEW.Sjellim vizione të reja nga bota fotografike, analizojmë modernen dhe rrugëtimet e së ardhmes së afërt, të gjitha këto përcjellë nga ekspertë të fotografisë editoriale, të marketingut, kritikë të imazhit dhe sociologë.

Një workshop frymëzues dhe i orientuar drejt sipërmarrjes, organizuar në tre ditë (dy prej tyre në sesione te hapura dhe një në masterclass). Qëllimi është të sugjerojmë mënyra të reja të të bërit më mirë të asaj që dëshironi. Dhe ta realizoni atë si asnjë tjetër.

Read more

EJAlbum – La Biennale di Venezia 2018 – Hapësira Zero Space

Ekspozita e 16-të Ndërkombëtare e Arkitekturës në Venecia do të hapet më 26 maj 2018 duke u mbyllur më 25 nëntor 2018. “La Biennale di Venezia” është themeluar në vitin 1893. Ekspozita e Arkitekturës daton edicionin e parë në vitin 1980 dhe sivjet është në edicionin e saj të 16-të. Pritet një publik prej mbi 300 mijë vizitorësh, paraprirë nga 15 mijë vizitorë të tjerë gjatë ditëve të para të hapjes. Read more

Koleksioni i ri i produkteve

Koleksioni ynë i ri është një miksim i plot 9 materialeve të çmuara, i 102 modele kopertnash, 3 tipe bordimi te fleteve, personalizimeve te pafundme dhe shumë letrave fotografike. E gjithë kjo, për një rezultat prej mbi 100.000 kombinime të ndryshme për 4 linja dhe tipologji klientësh; Silk, Gold, Flower dhe Denim. Përzgjedhja jonë i plotëson të gjitha ngjarjet dhe tipet e shërbimeve fotografike: Martesa, Newborn, fëmijë, ceremoni të rëndësishme, portret, fotografi familjare, etj.

Read more

Album Epoca & Vogue Italia

Ky vit hapet me një lajm të mirë për të gjithë ne: Album Epoca sjell një koleksion të ri produktesh dhe nje bashkëpunim unik me Vogue Italia. Në numrin e janarit të revistës prestigjioze të modës, do të gjeni një artikull te dedikuar mbi këtë koleksion fantastik, plot ngjyra dhe risi. Gjithashtu, nga bashkëpunimi me Vogue ka lindur revista “FOREVER – Një botë kujtimesh”, një mjet i fuqishëm komunikimi i cili shpjegon më mirë se çdo gjë tjetër botën e magjishme Album Epoca.

Read more