Artemis Hajdini

Artemis Hajdini

Photographer / Videomaker

Ju probabilisht të gjithë e njihni me emrin Mici. Sepse me karakterin e tij dhe energjine pozitive, i kudogjendur dhe i palodhur, praktikisht është rritur në ambjentin e fotografisë shqiptare. Në EJAlbum ka qënë prej fillimit, ndër ata të rinj të talentuar me dëshirën për tu rritur profesionalisht qe soj janë ndër fotografët dhe videomaker më të njohur dhe lista e bashkëpunimeve mes nesh është pothuaj e njejtë me të gjitha eventet tona.

  • Share