Rildo Ngjela

Rildo Ngjela

PR / Communication Strategy

Rildo është një profesionist me karrierë të gjatë mbi supe si gazetar dhe PR për media, kompani dhe agjenci ndër më të mirat në Shqipëri. Për EJAlbum veçojmë strategjitë e komunikimit dhe raportet me median per projektin “Luciano Benetton në Shqipëri”, “Imago Mundi in Albania”, etj.

  • Share