Ervin Bërxolli

Ervin Berxolli

Designer / Multimedia Artist

Ervin Bërxolli është diplomuar në Akademinë e Arteve në Tiranë pranë Atelierit të Pikturës Monumentale dhe ka një karrierë të gjatë si fotograf, dizajner dhe natyrisht është ndër artistët e rinj më aktivë në vend. Për EJAlbum ai mbetet një risurs mjaft i vlefshëm dhe një bashkëpunëtor i çmuar. Veçojme nga lista e gjatë e projekteve të përbashkëta të gjitha fushatat e komunikimit që së bashku kemi ndërtuar për UMT, Metropolitan Incubator, “Ciceroni Virtual”, “Veprat që Ndërtuan Histori”, etj.

  • Share