Erion Ndrecka

erion

Copywritter / Project Developer

Është tepër e gjatë lista e projekteve në bashëpunim mes tij dhe EJAlbum por nese duhet patjetër, mund të veçojmë projektin “Knots – 163 Albanian Contemporary Artists” ku Erioni ka kuruar të gjithë tekstet e librit dhe të komunikimit në gjuhët shqipe dhe angleze si dhe strategjikisht komunikimin e projektit dhe të eventeve relative, si Imago Mundi in Albania. Është ndër ekspertët më të mirë të komunikimit dhe PR, prej shumë vitesh në krye të atij sektori për një ndër kompanitë më të mëdha të telekomunikacionit në Shqipëri. Ka hobi disa sporte, për shembullështë një tenist mjaft i mirë, por më shumë ka hobi fotografinë, duke qenë ndër fotoamatorët më aktivë në Shqipëri.

  • Share