Altin Celmeta

Untitled-2

Videomaker

Altin Çelmeta mund të konsiderohet ndër fotografët dhe videomaker e rinj më të mirë në Shqipëri. Pa diskutim është ndër më të talentuarit kjo edhe falë punës së tij plot pasion dhe mënyrës së komunikimit. Diplomuar pranë “Marubi”, sot ai është një asistent pedagog në Universitetin e Arteve. Ka punuar në shumë projekte me EJAlbum por veçojme dokumentarin “Oliviero Toscani in Albania”.

  • Share