Elton Koritari

elton_koritari1

Bashkëthemelues i EJAlbum dhe administrator i kompanisë prej fillimit. Manaxher projektesh, kurator arti, ekspert për komunikimin dhe dizajnin prej vitesh, Eltoni beson akoma verbërisht tek forca e fotografisë.Aplikon këtë filozofi në çdo projekt dhe në punën e përditshme në EJAlbum duke iniziuar projekte të ndryshme brenda dhe jashtë kompanisë, duke kuruar fushata marketingu, storytelling, duke drejtuar kurse dhe workshop-e dhe natyrisht duke organizuar ekspozita dhe evente në fushën e artit pamor. Nese ju duhet nje cv e gjeni më poshtë, për të tjera info, pyesni Google...

  • Share