Fresida Koritari

fresida_koritari

Custommer Care / Project Developer

Fresida është pjesë e EJAlbum që prej fillesave te tij. Është punë e saj konceptimi i showroom-it tonë në Tiranë dhe ndërtimi i modelit të shërbimit të klientit. Me prefesion inxhiniere ndërtimi, Msc shkencor pranë Universitetit të Tiranës, por me pasionin rreth modës dhe dizajnit, Fresida vazhdon të bashkëpunojë me EJAlbum duke mbuluar sektorin e kujdesit ndaj klientit online dhe e bën këtë gjë edhe duke jetuar fizikisht në një qytet mjaft interesant dhe inspirues si Londra, ndoshta duke na sjellë edhe ne nga pak frymëzim të përditshëm british style.

  • Share