Kamela Kondili

Untitled-3

Designer / Digital Strategy

Kamela Kondili eshte nje art director dhe digital specialist me nje eksperiencë të gjatë në online communications, user experience, advertising, branding & identity, etj. Me një forcë të veçantë komunikative, për EJAbum ka kuruar vizualisht shumë fushata, veçojmë edhe këtu fushatat mjaft origjinale dhe të suksesshme për eventet “Oliviero Toscani në Shqipëri”, “Ferdinando Scianna në Shqipëri”, etj.

  • Share