Marsej Fuçia

Marsej web

Graphic Designer / Photographer / Customer Care

Duket e pabesueshme për moshën që ka, Marsej është akoma maturant, por në të vërtete ai spikat në shumë fusha. Natyrisht është një designer shumë i mirë por edhe një notar mjaft i zoti, dhe ka një vizion mjaft të qartë mbi fotografinë. Që në fillimet e tij në EJAlbum Marsej u evidentua për saktësinë e tij në design dhe pasionin në cdo punë. Ai kalon mjaft kohë në rregullimin dhe dizenjimin e websiteve të ndryshëm të menaxhuar nge EJAlbum duke u frymëzuar kështu edhe për më të rejat e fundit nga bota e design-it. Të mos harrojmë që pas gjithë këtyre, Marsejin e kemi edhe një student të shkëlqyer.

  • Share