Adrian Çene

Landscape

2015, Albania

About Adrian Çene

Lindur në Tiranë më 1969 dhe i diplomuar për pikturë pranë Akademisë së Arteve po në Tiranë, në vitin 1992. Çene pikturon
sikur kërkon t’i japë një zgjidhje gjithë problemeve të tranzicionit agresiv shqiptar paskomunist. Arti i tij ka një efekt të menjëhershëm
për të bindur dhe dhënë një mesazh pozitiv. Vepra për Imago Mundi-n paraqet një rrugë të vjeter të Tiranës me shtëpi
karakteristike.

Collection

Albania / Knots

Artwork info

Materials

Oil

 

  • Share: