Edison Çerraj

Untitled

2015, Albania

About Edison Çerraj

Lindi në Shkodër në vitin 1982. Ai është diplomuar në Akademinë
e Arteve në Tiranë, pranë Atelierit të Multimedia-s, ku aktualisht
është edhe pedagog. Më pas ka kryer një master në filozofi në
Universitetin e Tiranës. Ai është autor i tre librave, dy mbi artin
dhe një hulumtim filozofik. Një ndër fokuset e tij është edhe
marrëdhënia mes fjalës dhe imazhit.

-SELECTED EXHIBITIONS

2014 “Facultative courses”, Solo exhibition, Gallery of the Department of Fine Arts, Tirana, Albania
2014 “Roads 4”, Gallery of the Department of Fine Arts, Tirana, Albania
2013 “Roads 3”, Gallery of the Department of Fine Arts, Tirana, Albania
2008 “Searching for the lost colors”, Solo exhibition, Gallery of the Department of Fine Arts, Tirana, Albania
2006 “Eye does not allow for things to remain untouched”, Shkodra, Albania

 

Collection

Albania / Knots

Artwork info

Materials

graphic drawing, Felt-tip pen

 

  • Share: