Elton Çeçi

Untitled

2015, Albania

About Elton Çeçi

Lindur në qytetin e Vlorës në vitin 1969 dhe diplomuar në vitin 1991 në Akademinë e Arteve në Tiranë. Elton Çeçi është një artist
shqiptar i cili jeton e punon në Vlorë..

Collection

Albania / Knots

Artwork info

Materials

Pencil

Canvas

Oil

  • Share: