Florian Kodra

flori_kodra

IT / Designer / Web Specialist

Mos u gënjeni nga mosha e re, Flori ka plot 5 vjet ekperiencë si designer, webmaster, programues, IT, etj.
Fjalëpak dhe punëshumë, në EJAlbum ka bashkëpunuar në një ndër punët më delikate; themelimin e një zyre moderne të kujdesit ndaj klientitduke realizuar konceptualisht dhe vizualisht çdo detaj të komunikimit tonë zyrtar. Ndërkohë është autori i këtij këtë websiti, atij të Onufri Remade dhe sistemeve crm dhe EJAlbum backend. Pothuaj të gjithë kohën që i ngelet e kalon duke programuar dhe dizenjuar, ne na informon gjithmonë me të rejat e fundit nga bota fantastike e internetit. Ah, është edhe një student i shkëlqyer, natyrisht.

  • Share