Kush?

EJAlbum është kompania lider për fotografinë profesionale, artin dhe komunikimin në tregun shqiptar, një kompani që prej 10 vitesh ka revolucionarizuar krejtesisht këtë treg. Në menyre të vazhdueshme ne importojmë kulturën më të mirë për artin shqiptar dhe teknologjinë më të avancuar në botë përsa i përket sektorit të fotografisë profesionale. Dhe këtë filozofi e vemë në praktikë në çdo fushatë komunikimi.

I shërbejmë fotografisë dhe artit shqiptar në 360 gradë dhe sidomos jemi afër klientëve…

Në praktikën tonë rolin kryesor e ka dizajni, cilësia tepër e lartë e produkteve dhe…

Jemi distributorë ekskluzivë të kompanive italiane Photosì dhe Album Epoca për rajonin e Ballkanit…

Jemi përfaqësues te Fondacionit Benetton Studi e Ricerche dhe autorë të projektit Imago Mundi – Knots / 163 Albanian Contemprary Artists, projekt që tashmë ka…

Jemi partner me shume institucione publike dhe private dhe autorë të shume projekteve…

Janë fryt i punës tonë kuratoriale dhe ekzekutuese dhjetëra ekspozita në galeritë dhe muzetë më të mirë…

Prezantojmë në nivel distribucioni dhe asistence për tregun shqiptar dhe klientët tanë, kompani të kalibrit tepër të lartë, si…

Në një marrëdhënie të konsoliduar me partnerët tanë komercialë, jemi në gjëndje të realizojmë çdo projekt që ka lidhje me…

Kemi një staf të ri por të specializuar ndër vite dhe të pregatitur për të udhëhequr klientët tanë drejt ndryshimit…