New Event Book

Kopertinë e veshur me material

Loje të ndryshme materialesh dhe ngjyrash

Formate dhe madhësi

cm 20x27 | 20x30 | 25x25 | 27x20

Letër fotografike Mat

Fujifilm Matte Photographic (230 gr/m²)

Sipërfaqja e matit zvogëlon gjurmët e gishtërinjve, shpërndan dritën dhe kufizon reflektimet.

Grafika UV mbi kopertinë

UV Graphics

Emrat, datat, teksti, elementet grafike për përzierje dhe përputhje. Gjithashtu i disponueshëm për paketimin e koordinuar me Event Book Box ose në stampim me ngjyra.

Material covered box

Material covered box

I personalizuar me grafika ose i kordinuar me grafikat e kopertines Event Book

– Aksesorë Shtesë –

Letër fotografike extra

Fujifilm HD Glossy Photographic (180 gr/m²)

Një sipërfaqe e printuar për imazhe me cilësi më të lartë, përkufizim dhe stabilitet ngjyrash me kalimin e kohës.

Photographer plate on end paper

Targa e fotografit e personalizuar

Album Box

Box i veshur me material i personalizuar me stampim sipas ngjyrave

Family Book

Çdo ngjarje duhet të ndahet me të dashurit tanë, kjo është arsyeja pse ne kemi krijuar mundësi të koordinuara për secilin album.

Kjo ofertë përfshin:

  • Llojet, ngjyrat dhe madhesitë e albumeve të përmendura më lart,
  • Albumin me 20 fletë (40 faqe) me letër fotografike Mat (760 gr/m²),
  • Kutinë e albumit me grafika UV,

Theksojmë se:

Lloji i ndryshëm i letrës, targa e fotografit, bordimi, kutia e drurit me grafika UV dhe albumet e prindërve janë aksesorë shtesë sipas dëshirës.