Wedding Album Luxury

Kopertina të sugjeruara

Ofrohen në këtë ofertë

Personalizime

Zgjidh ngjyrën sipas dëshirës

Formate dhe madhësi

cm 35x35 | 30x40 | 30x45 | 40x30

Letra fotografike Mat

Fujifilm Lustre (Matte) Photographic (760 gr/m²)

I grirë mirë, shmang gjurmët e gishtërinjve dhe zvogëlon reflektimet e dritës duke siguruar një ngjyrim natyral të toneve të lëkurës.

Bordim Ar / Argjend / Çelik

Wedding Album Box

Kuti albumi e personalizuar me grafika UV

Çdo album është i mbështjellë me një çantë mëndafshi brenda paketimit të saj.

Family Album

2 Albumet e prindërve i përfitoni dhuratë

Çdo ngjarje duhet të ndahet me të dashurit tanë, kjo është arsyeja pse ne kemi krijuar mundësi të koordinuara për secilin album.

family album

– Aksesorë Shtesë –

Letër fotografike extra

Fujifilm Velvet Photographic (248 gr/m²)

Për printime të shkëlqyera arti me një përfundim të thellë mat që shmang gjurmët e gishtërinjve dhe zvogëlon reflektimet e dritës.

Fujifilm Pearl (Metal) Photographic with matte lamination (760 gr/m²)

E butë në prekje dhe rezistente ndaj gërvishtjeve. Pika e bardhë e argjendtë jep thellësi dhe një efekt tridimensional të imazheve.

Fujifilm Metal Photographic with glossy lamination (810 gr/m²)

Reflektimet unike të metaleve e bëjnë imazhin të gjallë dhe intensiv.

Photographer plate on end paper

Targa e fotografit e personalizuar

Prestige Box

Kuti druri e personalizuar me grafika UV

Kjo ofertë përfshin:

  • Llojet, ngjyrat dhe madhesitë e albumeve të përmendura më lart,
  • Albumin me 20 fletë (40 faqe) me letër fotografike Mat (760 gr/m²),
  • Kutinë e albumit me grafika UV,
  • Bordimin në ar, argjend, çelik,
  • Dhuratë: 2 Albumet e prindërve (me vlerë 222€)

Theksojmë se:

Lloji i ndryshëm i letrës, targa e fotografit dhe kutia e drurit me grafika UV janë aksesorë shtesë sipas dëshirës.