Wedding Album Medium

Kopertina të sugjeruara

Ofrohen në këtë ofertë

Personalizime

Zgjidh ngjyrën sipas dëshirës

Formate dhe madhësi

cm 30x30 | 24x32| 24x36| 32x24

Letër fotografike Mat

Fujifilm Lustre (Matte) Photographic (760 gr/m²)

I grirë mirë, shmang gjurmët e gishtërinjve dhe zvogëlon reflektimet e dritës duke siguruar një ngjyrim natyral të toneve të lëkurës.

Gdhendje / Iniciale / Grafika

Wedding Album Box

Kuti albumi e personalizuar me grafika UV

Çdo album është i mbështjellë me një çantë mëndafshi brenda paketimit të saj.

– Aksesorë Shtesë –

Letër fotografike extra

Fujifilm Velvet Photographic (248 gr/m²)

Për printime të shkëlqyera arti me një përfundim të thellë mat që shmang gjurmët e gishtërinjve dhe zvogëlon reflektimet e dritës.

Fujifilm Pearl (Metal) Photographic with matte lamination (760 gr/m²)

E butë në prekje dhe rezistente ndaj gërvishtjeve. Pika e bardhë e argjendtë jep thellësi dhe një efekt tridimensional të imazheve.

Fujifilm Metal Photographic with glossy lamination (810 gr/m²)

Reflektimet unike të metaleve e bëjnë imazhin të gjallë dhe intensiv.

Photographer plate on end paper

Targa e fotografit e personalizuar

Bordim

Bordimi mundësohet në ar / argjend / çelik

Prestige Box

Kuti druri e personalizuar me grafika UV

Family Album

Çdo ngjarje duhet të ndahet me të dashurit tanë, kjo është arsyeja pse ne kemi krijuar mundësi të koordinuara për secilin album.

Kjo ofertë përfshin:

  • Llojet, ngjyrat dhe madhesitë e albumeve të përmendura më lart,
  • Albumin me 20 fletë (40 faqe) me letër fotografike Mat (760 gr/m²),
  • Kutinë e albumit me grafika UV,
  • Grafika mbi album, gdhendje ose iniciale ne metal.

Theksojmë se:

Lloji i ndryshëm i letrës, targa e fotografit, bordimi, kutia e drurit me grafika UV dhe albumet e prindërve janë aksesorë shtesë sipas dëshirës.