Andi Hila

Untitled

2015, Albania

 

About Andi Hila

Lindi në vitin 1970 në Shkodër dhe u diplomua në vitin 1992 në Akademinë e Arteve të Tiranës. Aktualisht punon si pedagog i artit në Universitetin e Shkodrës.

-SELECTED EXHIBITIONS

2014 “Dangerous games”, Solo exhibition, Shkodra Civic Art Gallery, Shkodra, Albania
2012 “Young International Contest of Contemporary Art”, The Chemistry Gallery, Prague, Czech Republic
2011 “GenovArte 2011”, Genoa, Italy
2011 1st International Izmir Art Biennial, Izmir, Turkey
2010 “Onufri” Prize, National Gallery of Arts, Tirana, Albania
2009 7th Florence Biennale, Florence, Italy
2005 “Balkan Dulcinium Art”, Galeria 28, Timisoara, Romania

Materials

MEDIA E PËRZIER

Collection

Albania / Knots

 

  • Share: