Arsen Kurti

Untitled

2015, Albania

 

About Arsen Kurti

Lindur në Vlorë në vitin 1970 dhe i diplomuar në Akademinë e Arteve të Tiranës në vitin 1994. Jeton dhe punon në Vlorë.

Materials

VAJ NË KANAVACË

Collection

Albania / Knots

 

  • Share: