Bedrana Hitaj

Seaside

2015, Albania

About Bedrana Hitaj

Lindur në vitin 1979 në Vlorë dhe e diplomuar për pikturë në Akademinë e Arteve të Tiranës. Ajo jeton dhe punon në Vlorë, ku që prej vitit 2009 menaxhon studion e saj dhe njëkohësisht është pedagoge në Universitetin “Ismail Qemali” dhe liceun artistik “Naim Frashëri”.

-SELECTED EXHIBITIONS

2015 Solo exhibition, Art Gallery, Vlora, Albania
2012 “Our November”, Art Gallery, Vlora, Albania
2010 “Europe in Vlora”, Group exhibition, Art Gallery, Vlora, Albania
2009 “95th Anniversary of Independence”, Petro Marko Theater, Vlora, Albania
2007 “Blue of South”, Petro Marko Theater, Vlora, Albania

Materials

VAJ NË KANAVACË

Collection

Albania / Knots

 

 

  • Share: