Bledar Gramo

Selfportrait
2015, Albania

 

About Bledar Gramo

Lindur në Tiranë në vitin 1977. Si piktor-ikonograf ka realizuar një numër të madh veprash monumentale, ku ndër më të njohurat janë: Kisha e Shën Gjergjit në Muzeun e Ri të Akropolit në Athinë, Kisha “Jacobs Well” në Nablus të Palestinës, Kisha e Shën Johan Pagëzorit në Lumin Jordan etj.

 Materials

TEMPERA, VEZË DHE
AR NË KANAVACË

Collection

Albania / Knots

 

  • Share: