Blerta Kambo

Elina

2015, Albania

 

About Blerta Kambo

Ka lindur në Tiranë në vitin 1985. Ajo ka studiuar për inxhinieri mjedisi në Universitetin e Tiranës. Nis të praktikojë fotografinë në vitin 2007, dhe që asokohe ka punuar në shumë institucione private e shtetërore si fotografe. Aktualisht është fotografe e Kryeministrit të Shqipërisë. Puna këtu është pjesë e serisë Her. She. Them.

-SELECTED EXHIBITIONS

2014 “3rd Anniversary”, Group exhibition, Robert Kananaj Gallery, Toronto, Canada
2011 “I have also other favorites”, Center of Contemporary Art, Prishtina, Kosovo
2010 “Balkans in Ancona”, 400MQ Gallery, Ancona, Italy
2009 Participation in “Onufri”, International Art Competition, National Arts Gallery, Tirana, Albania
2009 “Ardhje”, Contemporary Art Award exhibition, Tirana, Albania

Materials

FOTOGRAFI (FORMAT I
MESËM DIANA + LOMO)

Collection

Albania / Knots

 

  • Share: