Brilanta Kadillari

Preview

2015, Albania

About Brilanta Kadillari

Lindur në vitin 1985 në Shkodër dhe e diplomuar për grafikë në vitin 2009 në Akademinë e Arteve të Tiranës. Ka ndjekur kursin e fotografisë “Project 5.6” në Tiranë dhe ka frekuentuar një master për “Fotografi dhe Dizajn Grafik”, pranë Nuova Accademia di Belle Arti në Milano. Ajo është fituese e disa çmimeve në konkurse të ndryshme. Për punën në koleksionin tonë shprehet: “Ne jetojmë në një botë shpirtërore si brenda dhe jashtë, sepse ne kërkojmë që
identiteti ynë të ketë vendin e duhur”.

-SELECTED EXHIBITIONS

2008 “Albania 2008”, Group exhibition, Les Salaisons Gallery, Paris, France

Materials

VAJ NË KANAVACË

Collection

Albania / Knots

 

  • Share: