David Kryemadhi

Why???

2015, Albania

About David Kryemadhi

Lindur në Durrës në vitin 1988. Në vitin 2007 përfundon liceun artistik “Jan Kukuzeli”. Ai është diplomuar në Akademinë e Arteve të Bukura në Brera, në Milano, për Artin Grafik (2012). Ndërsa MA e përfundon në vitin 2014, për Teknologji të Reja të Artit. Aktualisht punon në Durrës dhe në Tiranë, kryesisht pikturë, skulpturë, animacion 2D, fumeti, concept art dhe storyboard. Vepra e këtushme perkufizohet nga artisti si: “Nuk ka rëndësi cilën anë zgjedh, por pse?”.

-SELECTED EXHIBITIONS

2014 “Durres Art”, Group exhibition, Durres, Albania
2013 “Pirates of Art”, Spiro Gollgota Gallery, Durres, Albania
2012 Group exhibition, Sigal Arts Club, Durres, Albania
2011 “All’inizio non era un’isola”, Paper sculptures, Assab One Gallery, Milan, Italy

Materials

MEDIA E PËRZIER

Collection

Albania / Knots

 

 

  • Share: