Enton Kaca

Psalm 10:12

2015, Albania

 

About Enton Kaca

Lindur në Tiranë në vitin 1977. Ai është regjisor teatri. Punon dhe jeton në Tiranë. Punët e tij kryesisht bazohen te eksplorimi i potencialit performativ, duke përdorur elemente të ndryshme pamore: imazhe, tekste, instalacione, hapësira jokonvencionale dhe forma të tjera. Ka vënë disa shfaqje në Teatrin Kombëtar të Tiranës, në Teatrin Kombëtar në Prishtinë, në Teatrin e Metropolit në Tiranë, në International Theatre Universitaire (Liege, Belgjikë), në Teatrin e Kombësive (Shkup) etj. .

  • Share: