Ernard Dyli

Texture of the Past

2015, Albania

About Ernard Dyli

Lindur në Gramsh në vitin 1987. Artisti ka ndjekur studimet në liceun artistik “Onufri” të qytetit të Elbasanit, për t’u diplomuar më pas në Akademinë e Arteve në Tiranë pranë Atelierit të Grafikës. Jeton dhe punon kryesisht në Elbasan. Këtu paraqitet me një vepër të cilën e përshkruan në këtë mënyrë: “Fragment nga një ndërtesë e së shkuarës. Gjurma nuk është një prani, por është e ngjashme me një prani që zhvendoset. Gjurma nuk ka vend, pasi e shkuara bën pjesë në strukturën e saj.

Materials

VAJ NË KANAVACË

Collection

Albania / Knots

 

 

  • Share: